Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Mavroudis N"'
This study investigates using ‘drama in education’ techniques with a group of students at the 87th elementary Intercultural School of Athens over 17 weeks. The study’s aim was to discover the impact of drama in education on the acceptance of re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8eaa87a293dfd8fd284ce8721c148e88
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2992799
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2992799
Many studies have shown evidence in support of the beneficial effects of hytochemicals in preventing chronic diseases, including cancer. Among such phytochemicals, sulphur containing compounds (e.g., isothiocyanates (ITCs)) have raised scientific int
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8c599fc0d75f1b9ca0fb700608d6e62b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3077472
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3077472
Autor:
Mavroudis, N. Bournelli, P.
Bullying is a form of violent behavior that has a markedly negative effect on many aspects of the daily lives of thousands of children. Through a literature review, the present study investigates the term and the nature of bullying, as well as its ef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::0d5c436e19b06e4ba7654fab5980ffe9
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3060540
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3060540
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karakatsanis, K., Chatzipavlidou, V., Zafiriadou, E., Mavroudis, N., Patsiaoura, K., Gotzamani-Psarrakos, A.
Publikováno v:
European Journal of Nuclear Medicine; Jun1993, Vol. 20 Issue 6, p547-550, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering; 1998, Vol. 38 Issue: 1 p101-123, 23p
Publikováno v:
Journal of Food Engineering; 1998, Vol. 35 Issue: 2 p191-210, 20p
Publikováno v:
Journal of Food Engineering; 1997, Vol. 31 Issue: 3 p315-324, 10p