Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Mauricio, Juan C"'
Autor:
Román-Camacho, Juan J.1 (AUTHOR) b32rocaj@uco.es, Mauricio, Juan C.1 (AUTHOR) b32salei@uco.es, Sánchez-León, Irene1 (AUTHOR) mi2gamam@uco.es, Santos-Dueñas, Inés M.2 (AUTHOR) ines.santos@uco.es, Fuentes-Almagro, Carlos A.3 (AUTHOR) proteomica2@uco.es, Amil-Ruiz, Francisco4 (AUTHOR) bioinformatica@uco.es, García-Martínez, Teresa1 (AUTHOR), García-García, Isidoro2 (AUTHOR) isidoro.garcia@uco.es
Publikováno v:
Molecules. Jun2024, Vol. 29 Issue 11, p2548. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogawa, Minami, García-Martínez, Teresa *, Bisson, Linda, Mauricio, Juan C., Moreno, Juan, Moreno-García, Jaime *
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 September 2020 58:55-60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López de Lerma, Nieves, Peinado, Rafael A., Puig-Pujol, Anna, Mauricio, Juan C., Moreno, Juan, García-Martínez, Teresa
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2018 250:22-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González-Jiménez, María del Carmen, Mauricio, Juan C., Moreno-García, Jaime, Puig-Pujol, Anna, Moreno, Juan, García-Martínez, Teresa
Publikováno v:
Microorganisms, 11(7), 1630 2023
Higher alcohols produced by yeast during the fermentation of sparkling wine must have the greatest impact on the smell and taste of wine. At present, the metabolic response to methanol and higher alcohols formation of Saccharomyces cerevisiae under e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2db3021608d9b827458fa41ea4906d79
http://hdl.handle.net/20.500.12327/2270
http://hdl.handle.net/20.500.12327/2270
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Álvarez-Cáliz, Carmen, Santos-Dueñas, Inés Mª, García-Martínez, Teresa, Cañete-Rodríguez, Ana Mª, Millán-Pérez, Mª Carmen, Mauricio, Juan C., García-García, Isidoro
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2014 92(3):291-297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.