Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Maul R"'
Autor:
Gützkow, K.L., Lencioni, A., Schwake-Anduschus, C., Müller, A., Kabisch, J., Grundmann, V.L., Stöckl, M., Maul, R.
Publikováno v:
In Food Control December 2024 166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maul, R., Wenzel, W.
Structural disorder is present in almost all experimental measurements of electronic transport through single molecules or molecular wires. To assess its influence on the conductance is computationally demanding, because a large number of conformatio
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0905.0827
Autor:
Xie, F. -Q., Maul, R., Augenstein, A., Obermair, Ch., Starikov, E. B., Schoen, G., Schimmel, Th., Wenzel, W.
Publikováno v:
Nano Lett. 8, 2393 (2008)
The controlled fabrication of actively switchable atomic-scale devices, in particular transistors, has remained elusive to date. Here we explain operation of an atomic-scale three-terminal device by a novel switching mechanism of bistable, self-stabi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0904.0904
Autor:
Xie, F. -Q., Maul, R., Brendelberger, S., Obermair, Ch., Starikov, E. B., Wenzel, W., Schoen, G., Schimmel, Th.
Publikováno v:
Appl. Phys. Lett. 93, 043103 (2008)
The controlled fabrication of well-ordered atomic-scale metallic contacts is of great interest: it is expected that the experimentally observed high percentage of point contacts with a conductance at non-integer multiples of the conductance quantum G
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0807.3866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-232-S3-232, 1p
Publikováno v:
Journal of Animal & Feed Sciences; 2022, Vol. 31 Issue 4, p343-351, 9p