Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Maubois, Jl"'
Publikováno v:
Lait
Lait, Elsevier, 1998, 78 (2), pp.227-240
ResearcherID
Lait, Elsevier, 1998, 78 (2), pp.227-240
ResearcherID
2 tables 3 graph.; International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0b8fefd4d133d658c6f1528536a465a5
https://hal.inrae.fr/hal-02689177
https://hal.inrae.fr/hal-02689177
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
ResearcherID
Lait
Lait, Elsevier, 1996, 76, pp.513-522
instname
ResearcherID
Lait
Lait, Elsevier, 1996, 76, pp.513-522
The technological process for a reduced fat (360 g/kg total solids) semi-hard cheese, based on a mixture of cow's, ewe's and goat's milk concentrated by ultrafiltration, was assayed using starter cultures designed to accelerate proteolysis and improv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a8a4f8fe0c80de810ffc52e9bd3660fb
http://hdl.handle.net/10261/114198
http://hdl.handle.net/10261/114198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.