Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Matullat, I."'
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2008 Jan 01. 52, 72-76.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508275
Autor:
Wendin, K., Bredie, W.L.P., Maître, I., Matullat, I., Olsson, V., Kremer, S., Giboreau, A., Ueland, Ø.
Publikováno v:
University of Copenhagen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e0aa27e3b11751f3a7fb2c9bfa2e6b56
Autor:
Pennanen, Kyösti, Focas, C., Kumpusalo-Sanna, V., Keskitalo-Vuokko, K., Matullat, I., Ellouze, M., Pentikäinen, Saara, Smolander, Maria, Korhonen, V., Ollila, M.
Publikováno v:
Pennanen, K, Focas, C, Kumpusalo-Sanna, V, Keskitalo-Vuokko, K, Matullat, I, Ellouze, M, Pentikäinen, S, Smolander, M, Korhonen, V & Ollila, M 2015, ' European consumers' perceptions of time-temperature indicators in food packaging ', Packaging Technology and Science, vol. 28, no. 4, pp. 303-323 . https://doi.org/10.1002/pts.2105
Food quality is an essential aspect of the food industry. Time-temperature indicator (TTI) technology has the capability to provide information on temperature fluctuations that temperature-sensitive food products have undergone. However, the adoption
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::465787811bad3bc5fc0e0025ec7d9e0b
https://cris.vtt.fi/en/publications/8efb48c6-fc09-4318-8892-c22d0196d252
https://cris.vtt.fi/en/publications/8efb48c6-fc09-4318-8892-c22d0196d252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal; 2024, Vol. 126 Issue 10, p3718-3739, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jun2023, Vol. 20 Issue 136, p51-63. 13p.
Publikováno v:
Agricultural Science & Technology (1313-8820). Jun2023, Vol. 15 Issue 2, p3-16. 14p.