Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Mattisson, Irene"'
Autor:
Wirfält, Elisabet, Mattisson, Irene, Gullberg, Bo, Johansson, Ulla, Olsson, Håkan, Berglund, Göran
Publikováno v:
Cancer Causes & Control, 2002 Dec 01. 13(10), 883-893.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3554025
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2015 175:423-430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wallström, Peter, Wirfält, Elisabet, Mattisson, Irene, Gullberg, Bo, Janzon, Lars, Berglund, Göran
Publikováno v:
In Nutrition Research 2003 23(2):163-183
Human biomonitoring (HBM) can be defined as the systematic standardized measurement of a concentration of a substance or its metabolites in human tissues and is an important tool in evaluating exposure to chemicals. This report maps HBM studies perfo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::cb9b56b125b4c74a69c4bce1ff1976fe
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-5217
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-5217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wallström Peter, Gullberg Bo, Johansson Ulla, Mattisson Irene, Wirfält Elisabet, Berglund Göran
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 1, Iss 1, p 3 (2002)
Abstract Background In the Malmö Diet and Cancer study, information on dietary habits was obtained through a modified diet history method, combining a 7-day menu book for cooked meals and a diet questionnaire for foods with low day-to-day variation.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e46bd3d7483b4cf498035e4abd91826b
Autor:
Wirfält, Elisabet1 Elisabet.Wirfalt@med.lu.se, Mattisson, Irene1, Gullberg, Bo1, Olsson, Håkan2, Berglund, Göran1
Publikováno v:
Nutrition & Cancer. 2005, Vol. 53 Issue 2, p135-143. 9p. 5 Charts.