Zobrazeno 1 - 10
of 291
pro vyhledávání: '"Mattila-Sandholm T"'
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 2001 20(1):37-50
Autor:
Mattila-Sandholm, T., Blaut, M., Daly, C., De Vuyst, L., Doré, J., Gibson, G., Goossens, H., Knorr, D., Lucas, J., Lähteenmaki, L., Mercenier, A., Saarela, M., Shanahan, F., de Vos, W. M.
Publikováno v:
Microbial Ecology in Health & Disease. May2002, Vol. 14 Issue 2, p65-74. 10p.
Autor:
Raaska, L., Mattila-Sandholm, T.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Food Microbiology Edition: Second Edition. 2014:653-658
Autor:
Mattila-Sandholm, T., Maria Saarela
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c5b84edf3484c1b037a6743a5f9218a
https://doi.org/10.1533/9781855736917
https://doi.org/10.1533/9781855736917
Autor:
Mattila-Sandholm, T., Blaut, M., Daly, C., de Vuyst, L., Dore, J., Gibson, G., Goossens, H., Knorr, D., Lucas, J., Lahteenmaki, L., Mercenier, A.M.E., Saarela, M., Shanahan, F., de Vos, W.M.
Publikováno v:
Microbial Ecology in Health and Disease, 14(2), 65-74
Microbial Ecology in Health and Disease 14 (2002) 2
Microbial Ecology in Health and Disease 14 (2002) 2
The Food, GI-tract Functionality and Human Health (PROEUHEALTH) Cluster brings together eight complementary, multicentre interdisciplinary research projects. All have the common aim of improving the health and quality of life of European comsumers. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ce9758c1d7f34aaf0456a86b09215518
https://research.wur.nl/en/publications/the-food-gi-tract-functionality-and-human-health-cluster
https://research.wur.nl/en/publications/the-food-gi-tract-functionality-and-human-health-cluster
Publikováno v:
Erkkilä, S, Petäjä, E, Eerola, S, Lilleberg, L, Mattila-Sandholm, T & Suihko, M-L 2001, ' Flavour profiles of dry sausages fermented by selected novel meat starter cultures ', Meat Science, vol. 58, no. 2, pp. 111-16 . https://doi.org/10.1016/S0309-1740(00)00135-2
Probiotic or bioprotective Lactobacillus rhamnosus strains GG, LC-705 and E-97800 as well as Pediococcus pentosaceus E-90390 and Lactobacillus plantarum E-98098 were studied for their ability to act as main fermenting organisms in the manufacturing p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.