Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Matthews, S.C.W."'
Autor:
Brown, W.J., Hudson, M.J., Patrick, S., Matthews, S.C.W., Hill, M.J., Gent, A.E., Grace, R.H., Hellier, M.D., Swarbrick, E.T.
Publikováno v:
Digestion; 1992, Vol. 53 Issue 3/4, p121-128, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digestion; 1992, Vol. 53 Issue 3/4, pI-IV, 4p
Publikováno v:
Digestion; 1992, Vol. 53 Issue 3/4, p214-215, 2p
Autor:
Adrian Jones
The subject of shelf life of foods is not a new one. Increasing consumer interest in food safety, quality and date marking, competitjve pressures from retailers and extensive legislative changes, however, have combined to give the subject a new signi