Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Mattes, R. D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tan, S Y1, Mattes, R D2
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Nov2013, Vol. 67 Issue 11, p1205-1214. 10p. 1 Diagram, 2 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Mattes, R. D.1 mattes@purdue.edu
Publikováno v:
International Journal of Obesity. Dec2006 Supplement 3, Vol. 30, pS60-S65. 6p.
Autor:
Kirkmeyer, S V, Mattes, R D
Publikováno v:
International Journal of Obesity & Related Metabolic Disorders. Sep2000, Vol. 24 Issue 9, p1167. 9p.
Autor:
DiMeglio, D P, Mattes, R D
Publikováno v:
International Journal of Obesity & Related Metabolic Disorders. Jun2000, Vol. 24 Issue 6, p794. 7p.
Autor:
Gonçalves de Oliveira, C., Rodrigues Ferreira Cruz, A. C., Mayumi Nakajima, V., Bressan, J., Gonçalves Alfenas, R. de C., Mattes, R. D., Brunoro Costa, N. M.ª
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 27, Issue: 5, Pages: 1598-1604, Published: OCT 2012
Background/objectives: Flaxseed has functional properties in the reduction of the risk of chronic non-communicable diseases such as cardiovascular disease, diabetes and cancer. Regardless of its high energy density, the consumption of flaxseed tends
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::5d0ad66572ee421c45ffff4aa8c8dea2
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112012000500033&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112012000500033&lng=en&tlng=en
Autor:
Gonçalves de Oliveira,C., Rodrigues Ferreira Cruz,A. C., Mayumi Nakajima,V., Bressan,J., Gonçalves Alfenas,R. de C., Mattes,R. D., Brunoro Costa,N. M.ª
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.27 n.5 2012
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Background/objectives: Flaxseed has functional properties in the reduction of the risk of chronic non-communicable diseases such as cardiovascular disease, diabetes and cancer. Regardless of its high energy density, the consumption of flaxseed tends
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::5d0ad66572ee421c45ffff4aa8c8dea2
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112012000500033
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112012000500033
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.