Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Matta, Virgínia M."'
Autor:
Gurak, Poliana D., Cabral, Lourdes M.C., Rocha-Leão, Maria Helena M., Matta, Virgínia M., Freitas, Suely P.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 96(3):421-426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Leilson O., Pereira, Ricardo N. C., Tonon, Renata V., Cabral, Lourdes Maria C., Santiago, Manuela Cristina P. A., Vicente, António A., Teixeira, José António C., Matta, Virgínia M., Freitas, Suely P.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Mar2018, Vol. 73 Issue 1, p68-73, 6p
Autor:
Gigante,Mirna L., Matta,Virgínia M.
Publikováno v:
Food Science and Technology v.32 n.4 2012
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f0968eb4c02243da4088abd5d67fa49c
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400001
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400001
Autor:
Gigante, Mirna L., Matta, Virgínia M.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 4, Published: DEC 2012
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::f0968eb4c02243da4088abd5d67fa49c
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400001&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400001&lng=en&tlng=en
Autor:
Gigante, Mirna L., Matta, Virgínia M.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 31, Issue: 4, Pages: 827-827, Published: DEC 2011
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::358b89696c65a0c71fa9ab62e9f0012f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000400001&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000400001&lng=en&tlng=en
Autor:
Gigante,Mirna L., Matta,Virgínia M.
Publikováno v:
Food Science and Technology v.31 n.3 2011
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::aae8033d162d2c0b8ac9355d1eefee14
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000300001
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000300001
Autor:
Gigante, Mirna L, Matta, Virgínia M
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 31, Issue: 2, Pages: 277-277, Published: JUN 2011
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::383432e62f2869fd8669ad37a3e9e974
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000200001&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000200001&lng=en&tlng=en