Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Matsushima, Youko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cancer Science; Jan1995, Vol. 86 Issue 1, p28-34, 7p
Publikováno v:
Nucleic Acids Research; 5/15/1991, Vol. 19 Issue 10, p2785-2785, 1p
Autor:
Ohba Y; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Nakajima T; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Kanda M; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Hayashi H; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Nagano C; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Yoshikawa S; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Matsushima Y; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Koike H; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Hayashi M; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Otsuka K; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Sasamoto T; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health.
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2022; Vol. 63 (2), pp. 92-96.
Autor:
Tsuruoka Y; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health., Nakajima T, Hashimoto T, Kanda M, Hayashi H, Matsushima Y, Yoshikawa S, Nagano C, Okutomi Y, Takano I
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2015; Vol. 56 (3), pp. 83-7.
Autor:
Nakajima T; Tokyo Metropolitan Institute of Public Health. Takayuki_1_Nakajima@member.metro.tokyo.jp, Hayashi H, Sasamoto T, Kanda M, Kusano T, Matsushima Y, Kanai S, Takeba K, Nagayama T
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2011; Vol. 52 (3), pp. 178-82.