Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"Matsuoka, Ryosuke"'
Soft jammed solids exhibit intriguing mechanical properties, while their linear response is elusive. In particular, foams and emulsions generally reveal anomalous viscous loss with the loss and storage modulus following $G^{\prime \prime} \propto \sq
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2402.00291
Autor:
Yin, Mingyu, Dai, Ke, Qiu, Zehui, Shi, Yuyao, Shi, Jian, Matsuoka, Ryosuke, Jiang, Qingqing, Fang, Zhou, Shi, Wenzheng, Wang, Xichang
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 1
Autor:
Yin, Mingyu, Luo, Guihong, Matsuoka, Ryosuke, Zhao, Yimeng, Zhang, Long, Fang, Zhou, Wang, Xichang
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yin, Mingyu, Xi, Yinci, Shi, Yuyao, Qiu, Zehui, Matsuoka, Ryosuke, Wang, Hongli, Xu, Changhua, Tao, Ningping, Zhang, Long, Wang, Xichang
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2023 408
Autor:
Yin, Mingyu, Chen, Min, Matsuoka, Ryosuke, Song, Xinyi, Xi, Yinci, Zhang, Long, Wang, Xichang
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2023 116
Autor:
Yin, Mingyu, Chen, Min, Li, Zhenzhen, Matsuoka, Ryosuke, Xi, Yinci, Zhang, Long, Wang, Xichang
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2022 396