Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"Matsuo, Tatsuhiro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
香川大学農学部学術報告. 75(128):63-71
application/pdf
Obesity is an important public health issue and a major cause of global health problems. Green tea is highly valued for its health benefits against obesity. However, most previous studies have used green tea extract as the experi
Obesity is an important public health issue and a major cause of global health problems. Green tea is highly valued for its health benefits against obesity. However, most previous studies have used green tea extract as the experi
Publikováno v:
香川大学農学部学術報告. 75(128):73-78
application/pdf
In Japan, type 2 diabetes mellitus is listed a major health concern that requires serious attention. Postprandial elevation of blood glucose levels is an early sign of the development of diabetes. In recent years, dietary methods
In Japan, type 2 diabetes mellitus is listed a major health concern that requires serious attention. Postprandial elevation of blood glucose levels is an early sign of the development of diabetes. In recent years, dietary methods
Publikováno v:
香川大学農学部学術報告. 75(128):57-62
application/pdf
Allitol, a sugar alcohol obtained by reducing D-allulose, is a rare sugar because it is present in trace amounts in commercially available sugars. Allitol, along with D-allulose, is also found in Itea, a deciduous shrub of the fa
Allitol, a sugar alcohol obtained by reducing D-allulose, is a rare sugar because it is present in trace amounts in commercially available sugars. Allitol, along with D-allulose, is also found in Itea, a deciduous shrub of the fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iida, Tetsuo, Yamada, Takako, Hayashi, Noriko, Okuma, Kazuhiro, Izumori, Ken, Ishii, Reika, Matsuo, Tatsuhiro
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2013 138(2-3):781-785
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.