Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Matsuda, Kazuo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsuda, Kazuo
Publikováno v:
In Energy 1 December 2016 116 Part 2:1397-1402
Publikováno v:
In Energy October 2015 90 Part 1:89-94
Autor:
Matsuda, Kazuo
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering 22 September 2014 70(2):1056-1061
Publikováno v:
石川県立大学研究紀要. 4:61-68
生米ぬかは、オレイン酸を多く含むため、それを黒毛和種肥育牛に給与することで、牛肉の食味向上を図ることができる。しかし、酸化され易いので保存性に劣る。そこで、生米ぬかに
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering October 2012 43:14-19
Autor:
Matsuda, Kazuo, Kawazuishi, Kenichi, Kansha, Yasuki, Fushimi, Chihiro, Nagao, Masaki, Kunikiyo, Hiroshi, Masuda, Fusao, Tsutsumi, Atsushi
Publikováno v:
In Energy 2011 36(8):4640-4645
Autor:
Matsuda, Kazuo, Kawazuishi, Kenichi, Hirochi, Yoshiichi, Sato, Rei, Kansha, Yasuki, Fushimi, Chihiro, Shikatani, Yutaka, Kunikiyo, Hiroshi, Tsutsumi, Atsushi
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering 2010 30(16):2300-2305
Autor:
Matsuda, Kazuo
Publikováno v:
Comparative Literature Studies, 2000 Jan 01. 37(2), 212-222.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40247245
Publikováno v:
In Energy 2009 34(10):1687-1692