Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Matched cigarettes"'
Autor:
Ian C. MacGregor, Stephen B. Stanfill, Sydney M. Gordon, Douglas J. Turner, Jenny M. Butler, Elizabeth A. Hanft, Hyoshin Kim, Robyn R. Kroeger, Marielle C. Brinkman, Margaret E. Tefft, Pamela I. Clark, Stephanie S. Buehler
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 1068-1075 (2014)
In the U.S. menthol remains the sole permitted characterizing cigarette flavor additive in part because efforts to link menthol cigarette use to increased tobacco-related disease risk have been inconclusive. To perform definitive studies, cigarettes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/700f4cd42e7341e2a9bab729dfa476a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pamela I. Clark, Stephen B. Stanfill, Elizabeth A. Hanft, Sydney M. Gordon, Marielle C. Brinkman, Jenny M. Butler, Robyn R. Kroeger, Hyoshin Kim, Douglas J. Turner, Stephanie S. Buehler, Ian C. MacGregor, Margaret E. Tefft
Publikováno v:
Toxicology Reports
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 1068-1075 (2014)
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 1068-1075 (2014)
Highlights • We developed a simple and repeatable technique to create research cigarettes that differ only in menthol content. • We qualified a method by which the menthol and nicotine content of a cigarette can be quantified. • We investigated