Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Matai S"'
Publikováno v:
Current Science, 1979 Mar . 48(6), 268-269.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24081597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bagchi, D., Matai, S.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan1976, Vol. 27 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Feb1997, Vol. 50 Issue 4, p349-357, 9p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1993, Vol. 44 Issue 1, p11-16, 6p
Publikováno v:
Biochemical Journal; February 1971, Vol. 121 Issue: 3 p425-430, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.