Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Matłok, Natalia"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 243-252 (2023)
Rhubarb (Rheum rhaponticum L.) is a vegetable that, despite many health-promoting properties, contains large amounts of oxalic acid, which has a negative impact on human health. Treatment of rhubarb petioles with gaseous ozone is one way to improve t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0abe3edb9e35429ebd795066a0a9dd8b
Autor:
Matłok, Natalia1 (AUTHOR) nmatlok@ur.edu.pl, Piechowiak, Tomasz2 (AUTHOR) tpiechowiak@ur.edu.pl, Szostek, Małgorzata3 (AUTHOR) mszostek@ur.edu.pl, Kuboń, Maciej4 (AUTHOR) maciej.kubon@urk.edu.pl, Neuberger, Pavel5 (AUTHOR) neuberger@tf.czu.cz, Kapusta, Ireneusz6 (AUTHOR) ikapusta@ur.edu.pl, Balawejder, Maciej2 (AUTHOR) mbalawejder@ur.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 16, p3949. 13p.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 15-22 (2023)
Wild garlic is a well-known and highly valued herbal plant. It is used fresh, unprocessed, and in the form of dried plants. The paper presents the results of the impact of the applied convection drying conditions at 30, 40 and 60°C on the parameters
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34c349f6f1cf4a63908bbf05b75b7538
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 155-161 (2023)
A study was carried out to determine the influence of ozon treatment on the shelf-life of poultry meat. The following doses of gaseous ozone were used: 0 ppm for 0 min, 10 ppm for 1 min, 10 ppm for 5 min, 10 ppm for 15 min, 100 ppm for 1 min, 100 ppm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90cbbd675b894a2880ebd866f5bf58dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 1 October 2023 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zapałowska, Anita1 (AUTHOR) azapalowska@ur.edu.pl, Matłok, Natalia2 (AUTHOR) nmatlok@ur.edu.pl, Piechowiak, Tomasz3 (AUTHOR) tpiechowiak@ur.edu.pl, Szostek, Małgorzata4 (AUTHOR) mszostek@ur.edu.pl, Puchalski, Czesław5 (AUTHOR) cpuchlaski@ur.edu.pl, Balawejder, Maciej3 (AUTHOR) mbalawejder@ur.edu.pl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2023, Vol. 24 Issue 18, p14400. 17p.