Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Masuelli, Martin A."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masuelli, Martin A., Lazo, Lismet, Becerra, Federico, Torres, Fernanda, Illanes, Cristian O., Takara, Andres, Auad, Maria Lujan, Bercea, Maria
Publikováno v:
Processes; Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p814, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology; Jan2024, Vol. 99 Issue 1, p31-39, 9p
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 2009 326(2):688-693
Autor:
Torres, Maria Fernanda, Lazo Delgado, Lismet, Filippa, Mauricio Andres, Masuelli, Martin Alberto
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Chañar brea gum (CBG) is a water soluble exudate from the Cercidium praecox tree. The CBG was incorporated into the Argentine Food Code in 2013, due to its ancestral background and its current food uses. CBG could also be used as additive and/or exc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::848c2473bfd81704e3347a8bd813085a
http://pubs.sciepub.com/jpbpc/8/1/3/
http://pubs.sciepub.com/jpbpc/8/1/3/
Publikováno v:
Colloids & Interfaces; Mar2022, Vol. 6 Issue 1, p10-10, 23p
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
The polysaccharides are macromolecules that belong todifferent living beings, whose components aremonosaccharaides joined in a biopolymeric chain.Together with nucleic acids and proteins, polysaccharidesdetermine the functionality and specificity of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::af353096255f619927abf2ee7c09e09e
https://chembiopublishers.com/EPTJ/volume.php?volumeId=47&issueId=106
https://chembiopublishers.com/EPTJ/volume.php?volumeId=47&issueId=106
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
The acacia caven gum (ACG) is an exudate from Acacia caven tree, this gum is dissolved in water and purified by precipitation with ethanol. In this paper the intrinsic viscosity, [η], is calculated by dissimilar equations, as Huggins, Kramer, Arrhen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::428ca445a707ba43877536ff4bbcebba
https://chembiopublishers.com/EPTJ/volume.php?volumeId=47&issueId=82
https://chembiopublishers.com/EPTJ/volume.php?volumeId=47&issueId=82