Zobrazeno 1 - 10
of 204
pro vyhledávání: '"Mastrocola, D."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2018 264:241-249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 4, Pp 505-512 (2015)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The objective of this study was to assess the contribution of SO2 to the overall antioxidant activity of wines. In this study, white, red, and model wines, with increasing sulfite content, were used.The radical scavenging activity of the wines was ev
Autor:
Mastrocola, D.1, Sacchetti, G.1 gsacchetti@unite.it, Pittia, P.1, Di Mattia, C.1, Dalla Rosa, M.2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2005, Vol. 17 Issue 3, p243-254. 12p.