Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Mastrangelo, Anna M"'
Publikováno v:
In Trends in Plant Science July 2021 26(7):677-684
Autor:
Mastrangelo, Anna M., Marone, Daniela, Laidò, Giovanni, De Leonardis, Anna M., De Vita, Pasquale
Publikováno v:
In Plant Science April 2012 185-186:40-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazzucotelli, Elisabetta, Mastrangelo, Anna M., Crosatti, Cristina, Guerra, Davide, Stanca, A. Michele, Cattivelli, Luigi
Publikováno v:
In Plant Science 2008 174(4):420-431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laidò, Giovanni, Marone, Daniela, Saccomanno, A., Petruzzino, G., Saia, S., Mastrangelo, Anna M., De Vita, P., Gadaleta, Ágata, Ammar, Karim, Anaurbek, S., Bassi, F., Chen, X., Huerta-Espino, J., Matny, O., Rubiales, Diego, Steffenson, B., Turuspekov, Y., Pecchioni, N.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado en el 1st International Wheat Congress (IWC), celebrado en Saskatoon (Canadá) del 21 al 26 de julio de 2019.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::384dec1dda6f09e67beafa26cbd7656c
http://hdl.handle.net/10261/208541
http://hdl.handle.net/10261/208541
Autor:
Cattivelli Luigi, Mastrangelo Anna M, De Simone Vanessa, Verlotta Angelo, Papa Roberto, Trono Daniela
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 10, Iss 1, p 263 (2010)
Abstract Background The yellow colour of pasta products is one of the main criteria used by consumers to assess pasta quality. This character is due to the presence of carotenoid pigments in semolina. During pasta processing, oxidative degradation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30f50ab363ac4d80bb16fc781fbf4b84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferrari Francesco, Roncaglia Enrica, Galiba Gabor, De Leonardis Anna M, Mastrangelo Anna M, Aprile Alessio, De Bellis Luigi, Turchi Luana, Giuliano Giovanni, Cattivelli Luigi
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 10, Iss 1, p 279 (2009)
Abstract Background Water stress during grain filling has a marked effect on grain yield, leading to a reduced endosperm cell number and thus sink capacity to accumulate dry matter. The bread wheat cultivar Chinese Spring (CS), a Chinese Spring termi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92b35164408c4c748b29302f2ccbe6d5
Autor:
Ficco, Donatella B. M.1 donatellabm.ficco@entecra.it, Mastrangelo, Anna M.1, Trono, Daniela1, Borrelli, Grazia M.1, De Vita, Pasquale1, Fares, Clara1, Beleggia, Romina1, Platani, Cristiano1, Papa, Roberto1
Publikováno v:
Crop & Pasture Science. 2014, Vol. 65 Issue 1, p1-15. 15p.