Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Masson Gilles"'
Autor:
Masson Gilles, Chevallier Aurélie, Symoneaux Ronan, Amato Brice, Conrath Mireille, Pouzalgues Nathalie
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02025 (2023)
The production of Rosé wine is developing around the world. In terms of quantity, the volumes made are increasing. In terms of quantity, two apparently contradicting tendencies can be observed: a global trend converging towards a clear, dry model an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8cc614e859f429086ca13700f2c4b1a
Autor:
Mekbel, Katia, Garayev, Elnur, Pouzalgues, Nathalie, Chevallier, Aurélie, Masson, Gilles, Bun-Llopet, Sok-Siya, Baghdikian, Béatrice, Culioli, Gérald, Martin, Jean-Charles
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 1
Publikováno v:
In Food Quality and Preference February 2025 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Badrignans, Marine, Oro, Saskia, Chong-si-tsaon, Arnaud, Bagny, Kelly, Le Masson, Gilles, Legoupil, Delphine, Attencourt, Christophe, Dubois, Romain, Faiz, Sarah, Beltzung, Fanny, D’Incan, Michel, Koubaa, Wafa, Skrek, Sergey, Beltraminelli, Helmut, Balme, Brigitte, Dalle, Stephane, Moustaghfir, Ibtissam, Chaby, Guillaume, Deschamps, Thibaut, Ortonne, Nicolas
Publikováno v:
In European Journal of Cancer October 2021 156 Supplement 1:S23-S24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy; 2022, Vol. 57 Issue 3, p496-502, 7p