Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Massolo, Facundo"'
Autor:
Lourenco, Antonella Barriga, Casajús, Victoria, Ramos, Romina, Massolo, Facundo, Salinas, Corel, Civello, Pedro, Martínez, Gustavo
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Dec2024, Vol. 30 Issue 8, p713-721, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
En recientes años el desarrollo de embutidos cárnicos secos a nivel doméstico, artesanal y de microemprendedores ha tomado creciente interés. La calidad de los productos obtenidos depende de diversos factores dentro de los que se destaca el emple
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1329::0503c4b541980584af9471ee784b6bca
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/73835
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/73835