Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Massaro, Claudia"'
Autor:
Cacciatore, Stefano, Calvani, Riccardo, Esposito, Ilaria, Massaro, Claudia, Gava, Giordana, Picca, Anna, Tosato, Matteo, Marzetti, Emanuele, Landi, Francesco
Publikováno v:
Nutrients; Oct2024, Vol. 16 Issue 19, p3271, 26p
Publikováno v:
Annals of Geriatric Medicine & Research. Mar2023, Vol. 27 Issue 1, p87-90. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Covino, Marcello, Russo, Andrea, Salini, Sara, De Matteis, Giuseppe, Simeoni, Benedetta, Pirone, Flavia, Massaro, Claudia, Recupero, Carla, Landi, Francesco, Gasbarrini, Antonio, Franceschi, Francesco
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine; Oct2022, Vol. 11 Issue 19, p5787, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monica Schioppa, Ermelinda Bloise, Tommaso Marcianò, Francisco Avelino, Fausta Cosentino, Claudia Massaro, Roberto Terzi, Giuseppe Mele, Anna Grazia Scalone, Loredana Tammaro, Selma Elaine Mazzetto, Diego Lomonaco
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 4, Iss 1, Pp 718-726 (2019)
Sustainable polymers from renewable resources are classified as biobased polymers. Poly(lactic acid) (PLA) is one of the most common biobased polymers applied in the biodegradable plastic industry as a feasible substitute of petrochemical-derived pro
Autor:
Tommaso Marcianò, Claudia Massaro, Fausta Cosentino, L. Capodieci, Giuseppe Mele, Ermelinda Bloise, Roberto Terzi
Poly(lactic acid) (PLA) is a very attractive polymer for food packaging application. In this work we tried to develop a smart PLA film, especially to improve its potential food applications providing antibacterial properties by means of functionaliza
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a1c3dfea1ccba38348245b0a96002e9c
https://hdl.handle.net/11587/469704
https://hdl.handle.net/11587/469704