Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Massaguer PR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva AR; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil. alers.marques@gmail.com, Tahara AC, Chaves RD, Sant'Ana AS, Faria Jde A, Massaguer PR
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2012 Dec; Vol. 92 (4), pp. 498-505. Date of Electronic Publication: 2012 May 24.
Autor:
Delgado DA; Department of Food Technology, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil. denilet@hotmail.com, de Souza Sant'ana A, de Massaguer PR
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2012 Jul; Vol. 28 (7), pp. 2609-14. Date of Electronic Publication: 2012 May 23.
Autor:
Silva AR; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering (FEA), University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil. alers.marques@gmail.com, Paulo EN, Sant'Ana AS, Chaves RD, Massaguer PR
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2011 Aug 15; Vol. 148 (3), pp. 156-63. Date of Electronic Publication: 2011 May 27.
Autor:
Tribst AA; Dept of Food Technology, School of Food Engineering, Univ of Campinas, PO Box 6121, 13083-862 Campinas, SP, Brasil. alline.lima.tribst@gmail.com, Franchi MA, de Massaguer PR, Cristianini M
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2011 Mar; Vol. 76 (2), pp. M106-10.
Autor:
Zimmermann M; Departamento de Engenharia Química e Engenharia de Alimentos , Universidade Federal de Santa Catarina, Florianópolis, SC , Brasil., Miorelli S, Massaguer PR, Aragão GM
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2011 Jan; Vol. 42 (1), pp. 203-10.
Autor:
McKnight IC; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, State University of Campinas, Campinas, São Paulo, Brazil. imknight@uol.com.br, Eiroa MN, Sant'Ana AS, Massaguer PR
Publikováno v:
Food microbiology [Food Microbiol] 2010 Dec; Vol. 27 (8), pp. 1016-22. Date of Electronic Publication: 2010 Jul 21.