Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Masoumbeigi Hossein"'
Autor:
Masoumbeigi, Hossein, Tavakoli, Hamid Reza, Koohdar, Valiollah, Mashak, Zohreh, Qanizadeh, Ghader
Publikováno v:
In Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine April 2017 7(4):367-372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavakoli, Hamid Reza, Masoumbeigi, Hossein, Mashak, Zohreh, Qanizadeh, Ghader, Zarchi, Ali Akbar Karimi, Ardestani, Majid, Neissi, Alireza
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, Vol 7, Iss 4, Pp 367-372 (2017)
Objective To investigate the environmental influences on the bacteriological quality of red and chicken meats on fridges. Methods The environmental health status was determined by reliable and valid researcher-made checklist. Then 264 samples were ga
Autor:
Masoumbeigi, Hossein1, Esmaeili, Davood2, Hossein Kardan yamchi1 hkardan111@yahoo.com, Sepandi, Mojtaba3
Publikováno v:
Iranian Journal of Medical Microbiology. 2015, Vol. 9 Issue 2, preceding p73-78. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ebadi Abbas, Farajzadeh Davoud, Haratian Parivash, Delkhosh Marjan, Masoumbeigi Hossein, Rostami Hossein
Publikováno v:
علوم بهداشتی ایران, Vol 1, Iss 1, Pp 19-24 (2013)
Background and purpose:Consumption of baking soda, as a primary material for preparation of bread dough, has been banned due to its health complications in Iran. So bread production in our country faced difficulties and one part of them is related to
Autor:
Mahmoudi, Norouz, Latifi, Ali Mohammad, Amani, Mohammad Ali, Masoumbeigi, Hossein, Ghanizadeh, Ghader
Publikováno v:
In Data in Brief October 2018 20:1133-1141