Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Maskan, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2018, Vol. 69 Issue 4, p1-10. 10p.
Microwave combined drying is an alternative technique that can be applied to dry foodstuffs, especially fruits and vegetables, due to shorter drying time and higher energy efficiency. In this regard, the effect of hybrid (microwave-conventional) dryi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::9aa993bf76ff45ef16041d7f409a9c7c
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/3023
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/3023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
İnanç, T.1, Maskan, M.1 maskan@gantep.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2014, Vol. 65 Issue 4, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.