Zobrazeno 1 - 10
of 3 121
pro vyhledávání: '"Maskan, M."'
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2018, Vol. 69 Issue 4, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Microwave combined drying is an alternative technique that can be applied to dry foodstuffs, especially fruits and vegetables, due to shorter drying time and higher energy efficiency. In this regard, the effect of hybrid (microwave-conventional) dryi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::9aa993bf76ff45ef16041d7f409a9c7c
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/3023
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/3023
Autor:
İnanç, T.1, Maskan, M.1 maskan@gantep.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2014, Vol. 65 Issue 4, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uzay M; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Gaziantep University, 27310 Gaziantep, Turkey., Öztürk Hİ; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Architecture, Konya Food and Agriculture University, 42080 Konya, Turkey., Buzrul S; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Architecture, Konya Food and Agriculture University, 42080 Konya, Turkey., Maskan M; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Gaziantep University, 27310 Gaziantep, Turkey.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2021 Jul; Vol. 58 (7), pp. 2479-2486. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.