Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Masiello, S. N."'
Autor:
Masiello, S. N., Kent, D.V., Martin, N. H., Schukken, Y. H., Wiedmann, M., Boor, K. J., Afd Chemical Biology and Drug Discovery, LS Theoretische Epidemiologie, dFAH AVR
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 100(11), 8783-8795
Journal of Dairy Science 100 (2017) 11
Journal of Dairy Science, 100(11), 8783. Elsevier Limited
Journal of Dairy Science 100 (2017) 11
Journal of Dairy Science, 100(11), 8783. Elsevier Limited
The ability of certain spore-forming bacteria in the order Bacillales (e.g., Bacillus spp., Paenibacillus spp.) to survive pasteurization in spore form and grow at refrigeration temperatures results in product spoilage and limits the shelf life of hi
Autor:
Masiello, S. N., Martin, N H, Watters, R D, Galton, D M, Schukken, Y H, Wiedmann, M., Boor, K. J.
Some strains of sporeforming bacteria (e.g., Bacillus spp. and Paenibacillus spp.) can survive pasteurization and subsequently grow at refrigeration temperatures, causing pasteurized fluid milk spoilage. To identify farm management practices associat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::34908f85898bc561cb55d7d9db54dc97
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/360968
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/360968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.