Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Mashurabad, Purna Chandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mannuthodikayil, Jamsad, Sinha, Suman, Singh, Sameer, Biswas, Anamika, Ali, Irshad, Mashurabad, Purna Chandra, Tabassum, Wahida, Vydyam, Pratap, Bhattacharyya, Mrinal Kanti, Mandal, Kalyaneswar
Publikováno v:
ChemBioChem; 4/3/2023, Vol. 24 Issue 7, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dube, Nivedita, Mashurabad, Purna Chandra, Hossain, Firoz, Pullakhandam, Raghu, Thingnganing, Longvah, Bharatraj, Dinesh Kumar
Publikováno v:
Food & Function; Jan2018, Vol. 9 Issue 1, p379-388, 10p
Autor:
Mannuthodikayil, Jamsad, Sinha, Suman, Singh, Sameer, Biswas, Anamika, Ali, Irshad, Mashurabad, Purna Chandra, Tabassum, Wahida, Vydyam, Pratap, Bhattacharyya, Mrinal Kanti, Mandal, Kalyaneswar
Publikováno v:
ChemBioChem; 4/3/2023, Vol. 24 Issue 7, p1-1, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Characterization of iron-binding phosphopeptide released by gastrointestinal digestion of egg white.
Autor:
Palika, Ravindranadh1, Mashurabad, Purna Chandra1, Nair, Madhavan K.1, Reddy, G. Bhanuprakash2, Pullakhandam, Raghu1 raghu_nin2000@yahoo.com
Publikováno v:
Food Research International. Jan2015, Vol. 67, p308-314. 7p.