Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Mashhadi Akbar Boojar, Masoud"'
Autor:
Khodajou-Masouleh, Hamidreza, Mashhadi Akbar Boojar, Masoud, Khavari-Nejad, Sarah, Karimi, Gilda
Publikováno v:
In Pharmacological Research - Modern Chinese Medicine March 2022 2
Autor:
Mashhadi Akbar Boojar, Mahdi, Mashhadi Akbar Boojar, Masoud, Golmohammad, Sepide, Yazdi, Mojtaba Nikkhah
Publikováno v:
In Beni-Suef University Journal of Basic and Applied Sciences December 2018 7(4):640-645
Publikováno v:
In Egyptian Journal of Basic and Applied Sciences December 2018 5(4):237-244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
mashhadi akbar boojar masoud
Publikováno v:
Nova Biologica Reperta. 6:275-283
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
یافتههای نوین در علوم زیستی, Vol 3, Iss 1, Pp 61-68 (2016)
Carnosic acid and Rosmarinic acid are family of polyphenols that are found in Rosmary plant. They have property biological behaviors such as anti-cancer, anti-viral and anti-oxidants. This study compared the effects of these two compounds based on ce
Autor:
Mashhadi Akbar Boojar, Mahdi, Hassanipour, Mahsa, Ejtemaei Mehr, Shahram, Mashhadi Akbar Boojar, Masoud, Dehpour, Ahmad Reza
Publikováno v:
Iranian Journal of Pharmaceutical Research : IJPR
Ceramide as a second messenger is a key regulator in apoptosis and cytotoxicity. Ceramide-metabolizing enzymes are ideal target in cancer chemo-preventive studies. Neutral sphingomyelinase (NSMase), acid ceramidase (ACDase) and glucosyl ceramide synt
Autor:
Rezaie, Meysam, Aminzadeh, Saeed, Heidari, Farid, Mashhadi Akbar Boojar, Masoud, Karkhane, Ali Asghar
Publikováno v:
Iranian Biomedical Journal; 2018, Vol. 22 Issue 5, p345-354, 10p
Autor:
Mohammadzadeh, Mozhgan, Honarvar, Masoud, Zarei, Ali Reza, Mashhadi Akbar Boojar, Masoud, Bakhoda, Hossein
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2018, Vol. 55 Issue 4, p1215-1223, 9p