Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Mashayekh, Morteza"'
Autor:
Mashayekh, Morteza
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
Ice cream mix was fermented with yogurt cultures of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus to four different pH's then frozen in a batch ice cream freezer. A consumer panel of 120 people tasted samples of strawberry flavored product
Autor:
Khodadadi, Elham, Khorshidian, Nasim, Mashayekh, Morteza, Hosseini, Hedayat, Mortazavian, Amir Mohammad, Ebrahimi, Arezoo
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Feb/Mar2023, Vol. 12 Issue 4, p1-7, 7p
Autor:
Mahmoodi, Mohammad Reza1 mr_mahmoodi@kmu.ac.ir, Mashayekh, Morteza2, Entezari, Mohammad Hasan3
Publikováno v:
International Journal of Preventive Medicine. Jan2014, Vol. 5 Issue 1, p37-45. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electronic Physician. Jun2016, Vol. 8 Issue 6, p2531-2538. 8p.
Autor:
Mashayekh, Morteza
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations
Ice cream mix was fermented with yogurt cultures of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus to four different pH's then frozen in a batch ice cream freezer. A consumer panel of 120 people tasted samples of strawberry flavored product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e20e4a8612ff2fc773f8ff7f23aedd81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.