Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Mashau, Mpho Edward"'
Autor:
Mashau, Mpho Edward
Department of Food Science and Technology
MSCPNT
MSCPNT
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11602/263
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 107048-22 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f037f906bace4cb1a2ec0d76d2cf3dcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mafukata, Zwivhuya Petunia, Bamidele, Oluwaseun Peter, Ramashia, Shonisani Eugenia, Mashau, Mpho Edward
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Sep2024, Vol. 59 Issue 9, p6150-6162, 13p
Autor:
Khomola Geoffrey Tshifhiwa, Ramatsetse Kgaogelo Edwin, Ramashia Shonisani Eugenia, Mashau Mpho Edward
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 6, Iss 1, Pp 738-748 (2021)
Meat is a highly nutritious food rich in protein, fat, vitamins, and minerals. Nevertheless, chemical reactions and microorganisms might affect the quality of nutritional constituent of meat products. This study investigated the influence of adding M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01890e24f075436eb27305f2faa89321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lekhuleni Isobel Lerato Gosh, Kgatla Tsietsie Ephraim, Mashau Mpho Edward, Jideani Afam Israel Obiefuna
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 6, Iss 1, Pp 178-191 (2021)
The aim of this study was to determine the physicochemical properties, extract and characterise pectin from green (Morado), purple (Algerian), and orange (Gymno carpo) varieties of South African prickly pear (PP) (Opuntia ficus-indica) fruit peel. Pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa845a8ba9db416dabb11b6328733d70
Autor:
Ramatsetse, Kgaogelo Edwin1 (AUTHOR), Ramashia, Shonisani Eugenia1,2 (AUTHOR), Mashau, Mpho Edward1 (AUTHOR) mpho.mashau@univen.ac.za
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4019-4037. 19p.
Publikováno v:
Fermentation (Basel); May2024, Vol. 10 Issue 5, p236, 15p
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 11, pp. 3419-3432.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2019-0846