Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Mashal, R"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Jan2024, Vol. 24 Issue 1, p25306-25332, 27p
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 23 No. 3 (2023); 22812-22830
Acrylamide (AC) is a processing contaminant that is formed in some heated starchy food because of Maillard reaction, which involves a reaction between the reducing sugars glucose and fructose, and the amino acid asparagine and there are concerns abou
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie; October 2024, Vol. 85 Issue: 5 p429-429, 1p
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie; October 2024, Vol. 85 Issue: 5 p428-428, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mashal, R, Shtalrid, M, Talpaz, M, Kantarjian, H, Smith, L, Beran, M, Cork, A, Trujillo, J, Gutterman, J, Deisseroth, A
Publikováno v:
Blood; January 1990, Vol. 75 Issue: 1 p180-189, 10p
Autor:
Trent, J, Meltzer, P, Rosenblum, M, Harsh, G, Kinzler, K, Mashal, R, Feinberg, A, Vogelstein, B
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America; January 1986, Vol. 83 Issue: 2 p470-473, 4p