Zobrazeno 1 - 10
of 629
pro vyhledávání: '"Mashal, R"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Jan2024, Vol. 24 Issue 1, p25306-25332, 27p
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 23 No. 3 (2023); 22812-22830
Acrylamide (AC) is a processing contaminant that is formed in some heated starchy food because of Maillard reaction, which involves a reaction between the reducing sugars glucose and fructose, and the amino acid asparagine and there are concerns abou
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie; October 2024, Vol. 85 Issue: 5 p429-429, 1p
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie; October 2024, Vol. 85 Issue: 5 p428-428, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alexandria Science Exchange Journal. Jul-Sep2024, Vol. 45 Issue 3, p455-477. 23p.
Publikováno v:
Alexandria Science Exchange Journal. Jul-Sep2024, Vol. 45 Issue 3, p513-533. 21p.
Publikováno v:
Alexandria Science Exchange Journal. Jul-Sep2024, Vol. 45 Issue 3, p535-550. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.