Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Masciulli F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salvo A; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Masciulli F; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Ambroselli D; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Romano E; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Ingallina C; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Spano M; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Di Matteo G; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Giusti AM; Department of Experimental Medicine, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Di Sotto A; Department of Physiology and Pharmacology 'V. Erspamer', Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Percaccio E; Department of Physiology and Pharmacology 'V. Erspamer', Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Di Giacomo S; Department of Physiology and Pharmacology 'V. Erspamer', Sapienza University of Rome, Rome, Italy.; Department of Food Safety, Nutrition and Veterinary Public Health, Italian National Institute of Health, Rome, Italy., Vinci G; Department of Management, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Prencipe SA; Department of Management, Sapienza University of Rome, Rome, Italy., Acciaro E; 'Segre-Capitani' Magnetic Resonance Laboratory, Institute for Biological Systems, CNR, Monterotondo, Italy., Sobolev AP; 'Segre-Capitani' Magnetic Resonance Laboratory, Institute for Biological Systems, CNR, Monterotondo, Italy., Costantini L; Department of Ecological and Biological Sciences (DEB), University of Tuscia, Largo dell'Università snc, Viterbo, Italy., Merendino N; Department of Ecological and Biological Sciences (DEB), University of Tuscia, Largo dell'Università snc, Viterbo, Italy., Giulianelli R; Department of Agricultural and Forest Sciences, University of Tuscia, Via San Camillo de Lellis snc, Viterbo, Italy., Campiglia E; Department of Agricultural and Forest Sciences, University of Tuscia, Via San Camillo de Lellis snc, Viterbo, Italy., Mannina L; Department of Chemistry and Technology of Drugs, Food Chemistry Laboratory, Sapienza University of Rome, Rome, Italy.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2025 Jan 15; Vol. 105 (1), pp. 151-161. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 19.