Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"Mascheroni, E"'
Publikováno v:
In Food Control October 2011 22(10):1582-1591
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2010 24(4):406-413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
RAMPAZZO, R.1 riccardo.rampa@gmail.com, MASCHERONI, E.1, FASANO, F.2, MARI, M. NERI2, PIERGIOVANNI, L.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2015 Special Issue, p13-17. 5p.
Autor:
ROLLINI, M.1 manuela.rollini@unimi.it, MASCHERONI, E.1, MORA, L.1, MORLEO, A.2, BARBIROLI, A.2, MANZONI, M.1, CAPRETTI, G.3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2011 Supplement, p91-94. 4p.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2011 Supplement, p3-6. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.