Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Maryusman, Taufik"'
Autor:
Ramadhanty, Citra, Simanungkalit, Sintha Fransiske, Octaria, Yessi Crosita, Maryusman, Taufik
Publikováno v:
Amerta Nutrition; Jun2024, Vol. 8 Issue 2, p206-213, 8p
Autor:
Idzhni Amalia, Salsabila Nur, Octaria, Yessi Crosita, Maryusman, Taufik, Imrar, Iin Fatmawati
Publikováno v:
Amerta Nutrition; 2023 Special Issue, Vol. 7, p193-198, 6p
Publikováno v:
Amerta Nutrition; 2023 Special Issue, Vol. 7, p100-106, 7p
Publikováno v:
Amerta Nutrition; 2023 Special Issue, Vol. 7, p31-38, 8p
Publikováno v:
Jurnal Bioteknologi & Biosains Indonesia (JBBI); Vol. 7 No. 1 (2020): June 2020; 18-27
Metabolic syndrome begins with insulin resistance characterized by hyperglycemia. Synbiotic kefir banana (Musa balbisiana Colla) flour reduces blood glucose level. This study was conducted to analyze the effects of synbiotic kefir banana (M. balbisia
Publikováno v:
Jurnal Bioteknologi & Biosains Indonesia (JBBI); Vol 6, No 2 (2019): December 2019; 219–228
The Effects of Cereal Made From Sagu and Moringa oleifera on the Blood Glucose Level of Alloxan-Induced RatsDiabetes Mellitus (DM) type 2 could increase oxidative stress and blood glucose level. Resistant starch compounds in instant cereal Cersa Mori
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.