Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Marynin, A. I."'
Autor:
Bibik, Yurii S., Fritsky, Igor O., Kucheriv, Olesia I., Marynin, Andriy I., Molnár, Gábor, Salmon, Lionel, Bousseksou, Azzedine, Gural'skiy, Il'ya A.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 15 December 2024 1318 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vretik, Lyudmyla O., Noskov, Yuriy V., Chepurna, Oksana M., Ogurtsov, Nikolay A., Nikolaeva, Olena A., Marynin, Andrii I., Ohulchanskyy, Tymish Y., Pud, Alexander A.
Publikováno v:
Particle & Particle Systems Characterization; Mar2024, Vol. 41 Issue 3, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Obukhova, Elena N., Mchedlov-Petrossyan, Nikolay O., Vodolazkaya, Natalya A., Patsenker, Leonid D., Doroshenko, Andrey O., Marynin, Andriy I., Krasovitskii, Boris M.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 January 2017 170:138-144
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 1 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 110-120
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 1 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 110-120
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 1 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 110-120
In this work, thermo- and pH-sensitive microcapsules were obtained based on the polyelectrolyte complex of chitosan-carboxymethyl cellulose by the membrane emulsification. Microcapsules with a size of 200-250 nm were produced using a track PET membra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemistry & Technologies; 2022, Vol. 30 Issue 1, p110-120, 11p
Publikováno v:
Електротехніка і Електромеханіка; № 3 (2018): Електротехніка і Електромеханіка №3 2018; 53-60
Электротехника и Электромеханика; № 3 (2018); 53-60
Electrical Engineering & Electromechanics; № 3 (2018): Electrical Engineering & Electromechanics №3 2018; 53-60
Электротехника и Электромеханика; № 3 (2018); 53-60
Electrical Engineering & Electromechanics; № 3 (2018): Electrical Engineering & Electromechanics №3 2018; 53-60
Цель. Экспериментально определить рациональные режимы и энергоэффективность обеззараживающей обработки текучих пищевых продуктов пр