Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Marulo S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MARULO, S.1, SORRENTINO, A.2 angela.sorrentino@unina.it, RAMONDO, A.2, FALCIANO, A.2, MOTTI, P.2, DI PIERRO, P.2,3, MASI, P.1,2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019 Special Issue, p217-222. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Università degli Studi di Napoli Federico II
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Nowadays, the worldwide attention on waste reduction is increasing. In this view, the development of new processes is interesting for food industries that aim to reuse wastes both as a food product with added value or for other uses such as edible pa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3244be274aa8cf3d17e79e64f7558661
https://www.iris.unina.it/handle/11588/888683
https://www.iris.unina.it/handle/11588/888683