Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Marušić Radovčić, Nives"'
Autor:
Lisak Jakopović, Katarina, Barukčić Jurina, Irena, Marušić Radovčić, Nives, Božanić, Rajka, Jurinjak Tušek, Ana
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3031, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poljanec, Ivna, Marušić Radovčić, Nives, Petričević, Sandra, Karolyi, Danijel, Listeš, Eddy, Medić, Helga
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2021 362
Autor:
Zandona, Elizabeta, Vranković, Lucija, Pedisić, Sandra, Vukušić Pavičić, Tomislava, Dobrinčić, Ana, Marušić Radovčić, Nives, Lisak Jakopović, Katarina, Blažić, Marijana, Barukčić Jurina, Irena
Publikováno v:
Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 4, p616, 16p
Autor:
Karolyi, Danijel, Škrlep, Martin, Marušić Radovčić, Nives, Luković, Zoran, Škorput, Dubravko, Salajpal, Krešimir, Kljak, Kristina, Čandek-Potokar, Marjeta
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Jan2024, Vol. 14 Issue 2, p286, 17p
Autor:
Lisak Jakopović, Katarina, Barukčić Jurina, Irena, Marušić Radovčić, Nives, Božanić, Rajka, Jurinjak Tušek, Ana
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Sep2023, Vol. 9 Issue 9, p783, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of ripening time (12 and 18 months) on physicochemical parameters, sensory properties, and volatile compounds of biceps femoris (BF) and semimembranosus (SM) muscles of smoked dry-cured ham "Dalmatinski pršut" were studied. Water, fat, p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1e5545e2e673e71f7c2921369844a5f3
https://www.bib.irb.hr/1237616
https://www.bib.irb.hr/1237616
Autor:
Ćurić, Tomislav1 (AUTHOR), Marušić Radovčić, Nives1 (AUTHOR), Janči, Tibor1 (AUTHOR), Lacković, Igor2 (AUTHOR), Vidaček, Sanja1 (AUTHOR) svidacek@pbf.hr
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 11, p2477-2486. 10p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts.
Autor:
Poljanec, Ivna, Marušić Radovčić, Nives, Karolyi, Danijel, Petričević, Sandra, Brkljača, Mia, Listeš, Eddy, Medić, Helga
Lipolytic and oxidative changes of intramuscular lipids during the dry-cured ham processing have a significant impact on the final quality of the product. An objective of this study was to investigate lipolysis and lipid oxidation in Biceps femoris (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a8bfc8168be92ce768e61ff80a2b9757
https://www.bib.irb.hr/1094203
https://www.bib.irb.hr/1094203