Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Marton, Ledyane Taynara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marton, Ledyane Taynara, Barbalho, Sandra Maria, Sloan, Kátia Portero, Sloan, Lance Alan, Goulart, Ricardo de Alvares, Araújo, Adriano Cressoni, Bechara, Marcelo Dib
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 8, p2140-2157, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cunha Neto, Fernando, Marton, Ledyane Taynara, de Marqui, Sâmylla Vaz, Lima, Tainah Aparecida, Barbalho, Sandra Maria
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2019, Vol. 59 Issue 13, p2136-2143, 8p
Autor:
Cunha Neto F; a Medical School of Marília - UNIMAR - Marília , São Paulo , Brazil., Marton LT; a Medical School of Marília - UNIMAR - Marília , São Paulo , Brazil., de Marqui SV; a Medical School of Marília - UNIMAR - Marília , São Paulo , Brazil., Lima TA; a Medical School of Marília - UNIMAR - Marília , São Paulo , Brazil., Barbalho SM; b Medical School of Marília - UNIMAR - Marília , São Paulo.; c Food Technology School , Marília, São Paulo , Brazil.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2019; Vol. 59 (13), pp. 2136-2143. Date of Electronic Publication: 2018 Apr 12.