Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Martirosyan, Vladimir"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 64, p 01002 (2023)
The paper presents the study results on the effect of textured wheat flour on organoleptic, physical and chemical, and microbiological quality indicators, and storage stability of bakery products. The study objects were samples of bakery products mad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/061dfa7ad666405ca75e4156d63dbcf1
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 64, p 01001 (2023)
Analysis of protein in food products is typically performed using a time-consuming and labor-intensive Kjeldahl method. The NIR method is allowed to determine the mass fraction of not only protein, but also moisture, fat, and sugar in one sample with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/741590930a8145a48385385d25d80857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhirkova, Elena, Belyavskaya, Irina, Mukhortova, Tatiana, Martirosyan, Vladimir, Klimova, Natalia
Publikováno v:
International Multidisciplinary Scientific Conference on Social Sciences & Arts SGEM; 2018, Vol. 5, p369-376, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.