Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Martins, Laesio Pereira"'
Autor:
de Lima, Francisco Tadeu Dantas, Martins, Laesio Pereira, Toscano, Belísia Lúcia Moreira Diniz, Costa, Eliane de Sousa, de Souza, Weysser Felipe Cândido, de Lucena, Fernando Azevedo, da Silva Filho, Josinaldo Florêncio, de Sousa, Solange
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology January 2023 47
Autor:
de Souza, Weysser Felipe Cândido *, Pereira, Isabela, de Lucena, Fernando Azevedo, Martins, Laesio Pereira, Furtado, Roselayne Ferro, de Castro, Ruann Janser Soares, Sato, Hélia Harumi
Publikováno v:
In Process Biochemistry March 2022 114:52-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Araújo, Aline Kelly Pedro de, Araújo , Raunira da Costa, Martins , Laesio Pereira, Sousa , Solange de, Santos , Adriana Ferreira dos, Sousa , Álison Bruno Borges de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e87091110391
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e87091110391
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e87091110391
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e87091110391
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e87091110391
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The aim of this study was to evaluate the bioactive compounds and carbohydrates in the ‘Pacovan’ banana subjected to coating with carnauba wax, stored at 23 °C and 13 °C. The Bananas were obtained in the city of Bananeiras, Paraiba State, Brazi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::67a4929225659183399ff23c453e8edb
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10391
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10391
Autor:
Monteiro, Shênia Santos, Monteiro, Shirley Santos, Santos, Newton Carlos, Barros, Sâmela Leal, Cruz, Oziel Nunes da, Martins, Laesio Pereira, Gomes, Josivanda Palmeira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 3; e07932267
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 3; e07932267
Research, Society and Development; v. 9 n. 3; e07932267
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 3; e07932267
Research, Society and Development; v. 9 n. 3; e07932267
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The present work aims to evaluate the influence of the incorporation of the solution obtained with hibiscus, sucrose and sodium chloride in the osmotic dehydration process and the study of Air fryer drying kinetics in the physical and physicochemical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e7e630f70cdf02a10f7a1a4da3bbd38f
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2267
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Laesio Pereira, Silva, Silvanda de Melo, Alves, Ricardo Elesbão, Filgueiras, Heloísa Almeida Cunha
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 25, Issue: 1, Pages: 23-26, Published: APR 2003
O objetivo desse estudo foi avaliar a influência do estádio de maturação, temperatura e tempo de exposição na ocorrência de dano pelo frio (DF) em ciriguela. Para a avaliação do estádio de maturação menos suscetível a DF, foram colhidos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1201cd60b380daf380a145d83e7464b2
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452003000100008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452003000100008&lng=en&tlng=en