Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Martinez Sanmartin, A."'
Publikováno v:
Romanian Biotechnological Letters. 26:2207-2213
Food waste is an increasing issue in the global contexts of food security, scarcity, and the environment. Resources used to generate food raw materials, food processing and distribution have a significant impact on the environment. Our contemporary d
Autor:
Nastasia Belc, Adrian Constantin Asănică, Anda Grațiela Burnete, Luminița Catană, Monica Catană, Monica Alexandra Lazăr, Angel Martinez Sanmartin
Publikováno v:
Romanian Biotechnological Letters. 24:1000-1007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luisa Palmieri, Madesis, P., Labrou, N., leonardo cerasino, Nico Salmaso, Stefan Martens, Fluch, S., Flores Ruiz, P., Martinez Sanmartin, A., Mullor, J., Bakoula, E., Chatzikonstantinou, M.
Publikováno v:
Fondazione Edmund Mach-IRIS OPENHUB
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68b688e3dba4893da5cfbce735a3cffa
http://hdl.handle.net/10449/51972
http://hdl.handle.net/10449/51972
Autor:
Maria Antonia Pedrero Torres, Enuţa Iorga, Ana L. Amaro, Nastasia Belc, Gabriela Mohan, R. Magalhães, Claudia Elena Moşoiu, Angel Martinez Sanmartin, David Quintin Martinez, Denisa Eglantina Duţă, Paula Teixeira, Vânia Ferreira, Eduardo Luís Cardoso, Adrian Vasile, Gonçalo Almeida, Manuela Pintado
Publikováno v:
Food Engineering Series ISBN: 9783319240381
A significant challenge for traditional food production is to improve its competitiveness by identifying innovations that guarantee the safety of the products, while at the same time meeting general consumer demands and specific consumer expectations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e28b0d138ae2ffb1d186939481a1b8b4
https://doi.org/10.1007/978-3-319-24040-4_3
https://doi.org/10.1007/978-3-319-24040-4_3
Autor:
GHERGHINA, Evelina, LUŢĂ, Gabriela, DOBRIN, Elena, DRĂGHICI, Elena Maria, BĂLAN, Daniela, MARTINEZ SANMARTIN, Angel
Publikováno v:
AgroLife Scientific Journal; 2020, Vol. 9 Issue 1, p141-148, 8p