Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Martinez, Silvia Juliana"'
Autor:
Martinez, Silvia Juliana, Batista, Nádia Nara, Bressani, Ana Paula Pereira, Leite, Silvio, Oliveira Naves, José Augusto, Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Júnior, Carlos Roberto Luiz Maia, Batista, Nádia Nara, Martinez, Silvia Juliana, Bressani, Ana Paula Pereira, Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Bressani, Ana Paula Pereira, Casimiro, Lucas Kenzo Shimabukuro, Martinez, Silvia Juliana, Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinez, Silvia Juliana, Bressani, Ana Paula Pereira, Simão, João Batista Pavesi, Pylro, Victor Satler, Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International September 2022 159
Autor:
Bressani, Ana Paula Pereira, Batista, Nádia Nara, Ferreira, Gabriela, Martinez, Silvia Juliana, Simão, João Batista Pavesi, Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International December 2021 150 Part A
Autor:
Bressani, Ana Paula Pereira, Martinez, Silvia Juliana, Sarmento, Andréia Braga Inácio, Borém, Flávio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 April 2021 343
Autor:
Martinez, Silvia Juliana, Rabelo, Mariane Helena Sances, Bressani, Ana Paula Pereira, Da Mota, Marcela Caroline Batista, Borém, Flavio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International January 2021 139
Autor:
Bressani, Ana Paula Pereira, Martinez, Silvia Juliana, Sarmento, Andréia Braga Inácio, Borém, Flávio Meira, Schwan, Rosane Freitas
Publikováno v:
In Food Research International February 2020 128