Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Martinez, Rafael C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinez, Rafael C. R.1, Franceschini, Sílvio A.2, Patta, Maristela C.3, Quintana, Silvana M.3, Gomes, Bruna C.1, De Martinis, Elaine C. P.1, Reid, Gregor4,5 gregor@uwo.ca
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. Feb2009, Vol. 55 Issue 2, p133-138. 5p. 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology v.26 n.1 2006
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The activity of a crude preparation of bacteriocin produced by the chicken meat isolate Leuconostoc mesenteroides 11, was evaluated at 8ºC and 15ºC against Listeria monocytogenes. The pathogen was inoculated in a crude preparation of the bacterioci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e81cdb6359cbc110b7953ec3e2f490c3
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612006000100009
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612006000100009
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.