Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Martinez, Hermínia Emilia Prieto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomaz, Marcelo Antonio, Sakiyama, Ney Sussumu, Martinez, Hermínia Emilia Prieto, Martins, Lima Deleon, Freitas, Rogério Soares de, Pereira, Antônio Alves
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias; vol. 34 n.º 1 (2011); 229-234
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 34 Núm. 1 (2011); 229-234
Revista de Ciências Agrárias; Vol 34 No 1 (2011); 229-234
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 34 Núm. 1 (2011); 229-234
Revista de Ciências Agrárias; Vol 34 No 1 (2011); 229-234
The effect of rootstocks on vegetative growth and yield of coffee plants (C. arabica) were evaluated under field condition at Paulo Cândio, Minas Gerais State, Brazil. It was tested four genotypes ofC. arabicaas grafts the varieties Catuaí Vermelho
Autor:
Araújo, João Batista Silva, Rodrigues, Luisa Bastos, Rodrigues, Mateus Cupertino, Martinez, Hermínia Emilia Prieto, Santos, Ricardo Henrique Silva
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 9 No. 3 (2014); 336-346
Coffee Science; Vol. 9 Núm. 3 (2014); 336-346
Coffee Science; v. 9 n. 3 (2014); 336-346
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 9 Núm. 3 (2014); 336-346
Coffee Science; v. 9 n. 3 (2014); 336-346
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
The aim of this study was to evaluate the growth and production of coffee tree and transfer of N from biomass legumes to coffee tree cropping without the interference of field consortium. Coffee trees were cultivated in pots, and after shoots of jack
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::956f620967a7bff6cc24114b54ab7de2
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/642
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/642
Autor:
Pedrosa, Adriene Woods, Martinez, Hermínia Emilia Prieto, Cruz, Cosme Damião, DaMatta, Fábio Murilo, Clemente, Junia Maria
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 8 No. 3 (2013); 295-305
Coffee Science; Vol. 8 Núm. 3 (2013); 295-305
Coffee Science; v. 8 n. 3 (2013); 295-305
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 8 Núm. 3 (2013); 295-305
Coffee Science; v. 8 n. 3 (2013); 295-305
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Providing zinc to coffee plants interferes with the growth, development and productivity, and coffee varieties differ in their responses to nutrient availability in soil. This study aimed to identify the differential tolerance of cultivars of Coffea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6bebe288970e4c9a8d7069f48ba419c2
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/446
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/446
Autor:
Laviola, Bruno Galvêas, Mauri, Aldo Luiz, Martinez, Hermínia Emilia Prieto, Araújo, Eduardo Fontes, Neves, Yonara Poltronieri
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 1 No. 1 (2006); p. 36-42
Coffee Science; Vol. 1 Núm. 1 (2006); p. 36-42
Coffee Science; v. 1 n. 1 (2006); p. 36-42
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 1 Núm. 1 (2006); p. 36-42
Coffee Science; v. 1 n. 1 (2006); p. 36-42
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Four Coffea arabica L. cultivars (Catuaí vermelho IAC-99, Icatú Amarelo IAC-3282, Rubi MG-1192 and Acaiá IAC- 474-19) were investigated in an experimental area to detect possible influence of fertilization in the formation of “moca” coffee bea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1f31f128cc52402d6e34a2fc72c5d23b
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/17
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/17
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 31, Issue: 4, Pages: 1043-1047, Published: AUG 2007
Objetivou-se neste trabalho avaliar o desenvolvimento de mudas de quatro cultivares de cafeeiro arábico, originadas de sementes de plantas submetidas aos níveis de adubação baixo, adequado e alto, em sistema hidropônico com argila expandida. Uti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1bc559a6b4917b91c0c6eac4dfad4908
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542007000400015&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542007000400015&lng=en&tlng=en