Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Martineau-Côté D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martineau-Côté D; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill University, Sainte-Anne-de-Bellevue, QC H9X 3V9, Canada. Electronic address: delphine.martineau-cote@agr.gc.ca., Achouri A; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada. Electronic address: allaoua.achouri@agr.gc.ca., Pitre M; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada. Electronic address: melanie.pitre@agr.gc.ca., Karboune S; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill University, Sainte-Anne-de-Bellevue, QC H9X 3V9, Canada. Electronic address: salwa.karboune@mcgill.ca., L'Hocine L; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada. Electronic address: lamia.lhocine@agr.gc.ca.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Feb; Vol. 178, pp. 113932. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 11.
Autor:
L'Hocine L; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada., Achouri A; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada., Mason E; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada.; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill University, 21111 Lakeshore, Ste-Anne-de-Bellevue, QC H9X 3V9, Canada., Pitre M; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada., Martineau-Côté D; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada., Sirois S; Agriculture and Agri-Food Canada, Saint-Hyacinthe Research and Development Centre, Saint-Hyacinthe, QC J2S 8E3, Canada., Karboune S; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill University, 21111 Lakeshore, Ste-Anne-de-Bellevue, QC H9X 3V9, Canada.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2023 Mar 10; Vol. 15 (6). Date of Electronic Publication: 2023 Mar 10.