Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Martin, A.H."'
Publikováno v:
In Urban Forestry & Urban Greening June 2021 61
Publikováno v:
In Urban Forestry & Urban Greening March 2020 49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Thin Solid Films 2008 516(18):6033-6040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 62, 2418−2427
The objective of this study was to characterize fibrillar aggregates made using pea proteins, to assemble formed fibrils into protein-based gels, and to study the rheological behavior of these gels. Micrometer-long fibrillar aggregates were observed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4d3eac18358ef62d8b86cad39843eab3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d779ea97-d9c9-4d1f-9ec0-4732b076542b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d779ea97-d9c9-4d1f-9ec0-4732b076542b
Autor:
Nieuwland, M., Geerdink, P., Brier, P., Eijnden, P. van den, Henket, J.T.M.M., Langelaan, M.L.P., Stroeks, N., Deventer, H.C. van, Martin, A.H.
Publikováno v:
Innovative Food Science and Emerging Technologies, 24, 138-144
Developing non-meat food products with an appealing structure is a challenge. In this study, we investigate the possibility to produce thin fibrils as building blocks for texturally interesting meat replacers. The technique applied is electrospinning
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03c0857cdf224c13048df8d1a77dcd6d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350