Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Martelloni, V."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
7
of
7
pro vyhledávání:
'"Martelloni, V."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Valutazione della capacità di adattamento e di fruttificazione di nuove cultivar e selezioni di albicocco alle condizioni climatiche del litorale tirrenico
Autor:
Guerriero, Rolando
,
Martelloni, V
,
Monteleone, P
,
Viti, Raffaella
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::507b215d1e5640d92a7e93abfb59a85e
http://hdl.handle.net/11568/178317
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Evoluzione dei composti coloranti dei vini rossi durante l'affinamento in legno
Autor:
Lambri, Milena
,
Martelloni, V.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::1b497119683f52316b76ab15db355702
http://hdl.handle.net/10807/19034
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
VALUTAZIONE DELLA CAPACITA' DI ADATTAMENTO E DI FRUTTIFICAZIONE DI NUOVE CULTIVAR DI ALBICOCCO ALLA CONDIZIONI CLIMATICHE DEL LITORALE TIRRENICO
Autor:
Guerriero, Rolando
,
Martelloni, V.
,
Monteleone, P.
,
Viti, R.
,
Balbi, N.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::80f1a804c41a16b1407ae4d7ed245c7f
http://hdl.handle.net/11568/170067
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Evaluation et valorisation des fruits (Abricot en Toscane et kiwi en Corse)
Autor:
Chiaramonti, N.
,
Balbi, N.
,
Corteggiani, M. A.
,
Khoumeri, B.
,
Leoni, E.
,
Guerriero, Rolando
,
Monteleone, P.
,
Martelloni, V.
,
Massai, R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::3166185fc6f97c5ca79d407f730a0c6d
http://hdl.handle.net/11568/169054
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
MIGLIORAMENTO GENETICO DELL'ALBICOCCO. SOLO CON LA QUALITA' NON SI PENALIZZANO I CONSUMI
Autor:
Guerriero, Rolando
,
Monteleone, P.
,
Martelloni, V.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::ed15246a9ee495705c28fe0e618fdb48
http://hdl.handle.net/11568/164418
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Indagini sulla possibilità di valutare il grado di sensibilità di alcune cultivar di albicocco alle gelate primaverili
Autor:
Guerriero, Rolando
,
Martelloni, V.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::8c920a8934d00856a2133ccad548c339
http://hdl.handle.net/11568/164018
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
comportamento vegetativo e produttivo di alcune cultivar e selezioni di albicocco nel litorale toscano
Autor:
Guerriero, Rolando
,
Martelloni, V.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::ec9d3d1df22b606b15b46adcd4ef3397
http://hdl.handle.net/11568/163428
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
1
settore agr/15 - scienze e tecnologie alimentari
1
vini rossi
Zdroj
7
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......